M A S T E R C L A S S

Wat leuk, dat je overweegt om een Masterclass te volgen. Als je van deze stijl houdt, neem ik je graag mee in mijn wereld van de Fine Art portretfotografie. Want wat is dat nou precies en hoe onderscheid jij je als fotograaf? Ik leer je hoe je met weinig middelen de mooiste portretten maakt. Deze Masterclass is erg leerzaam, inspireert enorm en zorgt ervoor, dat jij je, geheel in je eigen stijl, kunt specialiseren op het gebied van portretfotografie.


Je kunt de Masterclass alleen individueel volgen. Dus 1-op-1, alle aandacht en ruimte gaat naar jou. Het is gebleken, dat hier voor velen de voorkeur ligt. In groepsverband is uiteraard heel erg leuk en gezellig, maar vaak moet je je aanpassen aan het niveau en/of de snelheid van anderen. En dat is niet altijd in jouw voordeel.

De dag duurt minder lang en ook dat wordt als groot voordeel ervaren. De Masterclass is intensief en tijdens een lange dag verlies je al gauw je concentratie. Tijdens de 4 uur durende individuele Masterclass heb je hier geen last van en kun je de gehele cursus bij de les blijven. Kom je van ver, dan ben je lekker op tijd weer thuis. De inhoud is hetzelfde, maar doordat de aandacht niet verdeeld hoeft te worden en er maar 1 fotoshoot behandeld hoeft te worden, kan het in minder uren worden verwerkt.

Nog een groot voordeel: de datum kan worden aangepast aan jouw agenda. En als laatste bonus gaan we 2 weken na de workshopdatum een half uur met elkaar chatten en kun je bij me terecht met vragen en/of kan ik de door jouw gemaakte foto's voorzien van feedback.


De studio bevindt zich in het uiterste noorden van Friesland. Hier wordt ook de Masterclass gegeven. De groepsmasterclass kan echter ook op een andere locatie worden verzorgd. Via deze link kom je erachter hoe dat werkt.

MASTERCLASS FINE ART

(maximaal 6 deelnemers)


BURDAARD (Friesland)

zaterdag 14 maart 2020


- G E A N N U L E E R D -

Er is bewust voor gekozen om bepaalde fotografieworkshops uit het verleden niet meer in groepsverband te organiseren. Dit betreft bijvoorbeeld de basiscursus fotograferen in Jip & Janneke taal (keuze uit halve of hele dag (3 of 6 uren)

Hoe maak je van een fotoshoot een feestje?

& de opleiding Portretfotograaf Natuurlijk Licht

Deze kun je echter nog wel individueel (of in eigen samengestelde groep) volgen. Neem via deze link contact met mij op voor meer informatie.

Waarom een Masterclass volgen bij Cre@nita? Ervaringen van anderen:


  • Anita is enthousiast, eerlijk, geduldig en kundig. Ze weet waar ze het over heeft.
  • Ik heb super veel geleerd tijdens deze Masterclass. Anita laat duidelijk zien hoe je moet kijken naar het licht en hoe je met de modellen om moet gaan. Ze neemt ook alle tijd om er voor te zorgen, dat iedereen de gewenste foto maakt.
  • Ik heb een oude foto bewerkt met de technieken, die ik tijdens deze masterclass heb geleerd. De ouders en het model waren sprakeloos toen ze het resultaat zagen.
  • Geen geheimen, niet tijdens het fotograferen en ook niet tijdens het bewerken in Photoshop. Goeie tips hoe je met simpele middelen de beste foto's maakt. En wat fijn, dat we zo de ruimte kregen om zelf foto's te maken. Ik ben verbaasd over mijn eigen resultaat. Heel erg blij!
  • Een hele complete workshop, waarmee ik nu zelf aan de slag kan. Het kan soms zo simpel zijn, je moet alleen even weten hoe.
  • Naast alle technische weetjes, vertelt Anita ook hoe je je eigen creativiteit kunt aanspreken. En het helpt: ik wist niet, dat ik zo creatief kon zijn.
  • Het enthousiasme is aanstekelijk. Erg inspirerend en leerzaam. Ik sta te stuiteren om zelf aan de slag te gaan.
  • Absoluut het geld waard. Niet alleen een investering in mijn bedrijf, maar vooral ook in mezelf.
  • Wat een leuke workshop! Direct een fantastische foto zo uit mijn camera. Hier kan ik echt wat mee.
  • De stappen in Photoshop (het kijkje in Anita haar 'keuken') was voor mij ook een eyeopener. Veel simpeler, dan dat ik altijd dacht. Ik deed nog niet zo veel met Photoshop (was er een beetje bang voor) , maar dit heeft me wel geïnspireerd om me er verder in te verdiepen.

COPYRIGHT © CRE@NITA FOTOGRAFIE


Wil jij ook een eigen website maken? Kijk eens bij One.com voor de vele mogelijkheden en het gemak van de websitebuilder. Heel gebruiksvriendelijk en niet duur.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren