Cre@nita
Cre@nita instagram fine art fotografie, inspirerende workshops en masterclasses, to the next level fotografie opleiding
Cre@nita facebookpagina fine art fotografie, inspirerende workshops en masterclasses, to the next level fotografie opleiding
Cre@ita Fine Art Fotografie

WELKOM BIJ CRE@NITA FOTOGRAFIE


Hou je net als ik van moderne fine art portretten? Hecht je veel waarde aan stijlvolle, tijdloze en unieke foto's? Blijf dan vooral nog even op deze website hangen.


Mijn naam is Anita van der Werff.

Mijn fotografiereis begon na de geboorte van mijn jongste kind. Ik ontdekte de waarde van foto's. Eerst fotografeerde ik met een simpele compactcamera en later met een spiegelreflexcamera. Ik leerde op buitenlocaties te toveren met het licht, leerde het licht kennen en ermee te werken. Ik werd 'vriendjes' met mijn camera(s). Ik leerde hoe ik van een fotoshoot een feestje kan maken, zodat het elke keer een waardevolle ervaring wordt met prachtige foto's als blijvende herinnering.


Ik ontwikkelde een liefde voor de schilderkunst uit de Renaissance periode, waarvan de Gouden Eeuw een onderdeel was. Schilders als Rembrandt en Vermeer zijn voor mij een grote inspiratiebron. Ik hou van hun kijk op licht en schaduw, contrast en kleur.


Mijn doel is het maken van foto's, die als kunst aan de muur gehangen kunnen worden. Tijdloos en uniek, simpel doch stijlvol. Ik probeer een emotie te vangen en daarom richt ik mij vooral op de ogen. Ogen vertellen een verhaal en leggen de ziel bloot.


De fine art portretten worden gemaakt in mijn studio te Burdaard (Friesland). Ik maak gebruik van simpele middelen, waaronder het aanwezige daglicht. Je ontvangt prachtige kunstafdrukken op speciaal fine art papier.

Bekijk deze website voor een onderdeel van mijn portfolio en neem daarnaast ook een kijkje op INSTAGRAM. Hierop worden de meest recente foto's geplaatst.


Je kunt ook bij mij terecht voor een shoot op een buitenlocatie. Ik tover met het licht, weet het te beïnvloeden en maak van elke fotoshoot een feestje. Ik richt mij hierbij vooral op kleine gezelschappen tot een maximum van 4 personen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de pagina TARIEVEN.


WORKSHOP, MASTERCLASS, OPLEIDING


Ik bied trainingen aan in de vorm van workshops, masterclasses en een fotografie-opleiding. Deze kunnen zowel 1-op-1 (individueel) als in groepsverband worden gevolgd. Voor het huidige aanbod kun je een kijkje nemen onder het tabblad WORKSHOPS. Hier kun je je tevens aanmelden. Mocht je nog vragen hebben, neem dan CONTACT met mij op.

 Cre@nita is te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Cre@nita fotografie - Mounewei 14 - 9111 HB  BURDAARD - info@cre-anita.nl

KVK Leeuwarden: 62827774 - BTW nummer: 109955626B01

 

Copyright © Cre@nita fotografie 

Bij Cre@nita fotografie kun je terecht voor de mooiste fine art portretten: klassiek & tijdloos. Een knipoog naar de grote meesters, maar in een modern jasje. Daarnaast kun je bij Cre@nita de leukste, leerzaamste en meest inspirerende fotografie workshops en masterclass volgen. Zowel voor buitenfotografie (Toveren met Licht) als fine art portretten in de studio (Masterclass Fine Art). Toe aan de next level? Dan volg je de complete fotografie opleiding Portretfotograaf Natuurlijk Licht. Deze wordt 2 maal per jaar gegeven. Je zult versteld staan hoeveel je leert in 4 maanden tijd.

SiteLock