1-OP-1-BEGELEIDING
Cre@nita instagram fine art fotografie, inspirerende workshops en masterclasses, to the next level fotografie opleiding
Cre@nita facebookpagina fine art fotografie, inspirerende workshops en masterclasses, to the next level fotografie opleiding

1-OP-1 BEGELEIDING

 

Zowel de workshop TOVEREN MET LICHT als de MASTERCLASS FINE ART PORTRETFOTOGRAFIE als de OPLEIDING 'PORTRETFOTOGRAAF NATUURLIJK LICHT'  zijn individueel te volgen. Kun je bijvoorbeeld niet op de vastgestelde data of word je liever 1-op-1 begeleid, dan is deze mogelijkheid er voor je.

Ook de basisfotografie en het fotobewerken met Lightroom/Photoshop is individueel bij Cre@nita te volgen.

 

Voor het bijbehorende tarief kun je bovenstaande links aanklikken of je kunt contact met me opnemen. We bespreken dan eerst jouw persoonlijke wensen. De 1-op-1 begeleiding kan in de studio te Burdaard plaatsvinden alsmede op een andere locatie indien je dat wenst. Er is maar beperkt plek voor de 1-op-1 workshops/opleiding.

 

 Cre@nita is te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Cre@nita fotografie - Mounewei 14 - 9111 HB  BURDAARD - info@cre-anita.nl

KVK Leeuwarden: 62827774 - BTW nummer: 109955626B01

 

Copyright © Cre@nita fotografie 

Bij Cre@nita fotografie kun je terecht voor de mooiste fine art portretten: klassiek & tijdloos. Een knipoog naar de grote meesters, maar in een modern jasje. Daarnaast kun je bij Cre@nita de leukste, leerzaamste en meest inspirerende fotografie workshops en masterclass volgen. Zowel voor buitenfotografie (Toveren met Licht) als fine art portretten in de studio (Masterclass Fine Art). Toe aan de next level? Dan volg je de complete fotografie opleiding Portretfotograaf Natuurlijk Licht. Deze wordt 2 maal per jaar gegeven. Je zult versteld staan hoeveel je leert in 4 maanden tijd.

SiteLock