Algemene Voorwaarden Workshops

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOP

 

 

Zodra je jezelf inschrijft voor een workshop, opleiding of cursus, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees daarom, voordat je jezelf opgeeft, deze algemene voorwaarden goed door.

 

Inhoudelijk

Cre@nita behoudt zich altijd het recht voor om de workshop inhoudelijk te veranderen.

 

Inschrijven

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de eerste aanbetaling van € 100,00. Betaling van de aanbetaling maakt de resevering definitief. Twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een factuur voor het restantbedrag. Na het voldoen van deze factuur ontvang je een mail met uitgebreide informatie over de workshop. Mocht de aanmelding plaatsvinden tot 4 weken voor de workshopdatum, dan dient het totaalbedrag ineens betaald te worden.

 

Indien je betaling niet binnen de uiterlijke betalingsdatum (die op de factuur is vermeld) is voldaan, behoudt Cre@nita het voorrecht om je plaats in de workshop te vergeven.

 

De workshop heeft plek voor een maximaal aantal personen. Is de workshop volgeboekt, dan kan ik je op de hoogte houden van een eventuele nieuwe workshop.

 

Aflasten

Cre@nita behoudt zicht het recht voor om een workshop of cursus ten alle tijde af te lasten. Indien dit gebeurt, krijgt de cursist zijn/haar geld volledig terug. Indien gewenst houdt Cre@nita de cursist op de hoogte van een eventuele nieuwe datum. Er mag dan kosteloos worden omgeboekt naar een nieuwe datum. Houd er rekening mee, dat reis- en verblijfkosten niet worden vergoed voor geannuleerde cursussen.

Deelnemers zijn verantwoordelijk voor eigen reis- en medische verzekering.

 

Afmelden

Als je wilt annuleren nadat de (aan)betaling is uitgevoerd, moet je jouw plek verkopen om een ​​terugbetaling te ontvangen. Indien je zelf voor vervanging zorgt, zal Cre@nita het betaalde tarief terugbetalen met aftrek van € 10,00 administratiekosten. Cre@nita kan helpen bij het vinden van een vervangende deelnemer en rekent hier € 100,00 voor. Als Cre@nita vervanging vindt, krijg je het geld terug en wordt er € 100,00 van het totaal afgetrokken.

 

Aansprakelijkheid

Tijdens de workshop ben je aansprakelijk voor je eigen spullen. Hetzij camera, hetzij andere accessoires. Cre@nita is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel of schade aan eigendommen als gevolg van incidenten op de workshoplocatie.

 

Cre@nita is niet verantwoordelijk voor het leerproces van een cursist. Indien de cursist na het volgen van de workshop als hobbyfotograaf/professioneel fotograaf gaat fotograferen is Cre@nita niet aansprakelijk voor het resultaat van de betreffende cursist. Cre@nita is dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten of ontevredenheden van de cursist naar zijn/haar klanten.

 

Rechten afbeeldingen

Deelnemers mogen geen afbeeldingen gebruiken die tijdens de workshop zijn gemaakt voor commerciële doeleinden. Afbeeldingen mogen niet worden ingediend bij tijdschriften, tentoonstellingen of wedstrijden. Afbeeldingen mogen niet worden gebruikt om te adverteren voor fotoshoots, workshops of producten.

Je gaat ermee akkoord, dat je mogelijk wettelijk aansprakelijk bent als je afbeeldingen commercieel gebruikt.

Deelnemers moeten ermee instemmen, dat alle informatie die tijdens deze workshop wordt geleerd, strikt voor persoonlijk gebruik is. Je stemt ermee in, dat je de kennisverwerving van deze workshop niet zult doorverkopen voor de volgende twee jaar vanaf de dag van de workshop.

 

Je gaat ermee akkoord, dat je mogelijk wettelijk aansprakelijk bent als je je niet aan deze algemene voorwaarden houdt.

Deelnemers moeten 'Cre@nita fotografie' vermelden bij het plaatsen van afbeeldingen op sociale media.

Deelnemers mogen de workshop op geen enkel moment zonder toestemming filmen of opnemen.

 

Klachten of problemen

Heb je een klacht over de workshop? Neem dan contact met me op en ik zal mijn uiterste best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

 

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Cre@nita het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

 

Cre@nita behoudt het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.

 

Een Privacyverklaring van Cre@nita kun je vinden onder de reguliere Algemene Voorwaarden.

 Cre@nita is te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Cre@nita fotografie - Mounewei 14 - 9111 HB  BURDAARD - info@cre-anita.nl

KVK Leeuwarden: 62827774 - BTW nummer: 109955626B01

 

Copyright © Cre@nita fotografie 

SiteLock