FOTOBEWERKING


WORKSHOP FOTOBEWERKING

Lightroom & PhotoshopAls digitaal fotograaf kun je niet zonder een goed fotobewerkingsprogramma, zoals Lightroom en/of Photoshop. Maar voordat je daar alle ins and outs van kent......


We gaan een hele dag aan de slag met vooral Lightroom en daarbij nog een stukje Photoshop. We beginnen met het maken van een aantal foto's, zodat we allemaal op vrijwel dezelfde manier starten. Daarbij maakt het niet uit welke stijl je hanteert. Het is juist belangrijk, dat je vanuit je eigen stijl de gemaakte foto's kunt ontwikkelen en verbeteren. Een model is hiervoor aanwezig.


Je leert hoe je bestanden moet importeren, organiseren, ontwikkelen en exporteren. Daarbij komen alle beschikbare schuifjes, filters, kwastjes, presets enz. van Lightroom aan bod. Ik vertel je alles wat ik een aantal jaren geleden graag had geweten, toen ik begon met fotograferen en ontwikkelen.


Ook leer ik je hoe je een collage kunt maken in Lightroom.


Als je nog niet in RAW fotografeerde, zal ik je de verschillen laten zien, zodat je daarna nooit meer bang bent om dit juist wel te doen.


LET OP: je leert hoe je je foto's kunt verbeteren, vandaar dat we voornamelijk met Lightroom aan de slag gaan. Ook de tools hiervoor in Photoshop zal ik je tonen. We gaan tijdens deze workshop niet een foto manipuleren dmv Photoshop.


Wat kan er zoal aan bod komen:

  • de voordelen van het fotograferen in RAW
  • de gebruiksaanwijzing van Lightroom
  • nog een aantal tips over Photoshop
  • alles wat je maar wilt weten over fotobewerking en hoe ik bepaalde dingen aanpak. Je mag alles aan me vragen!


Voor wie:

  • Voor iedere gepassioneerde fotograaf, amateur of professioneel, die vragen heeft over Lightroom en/of Photoshop. Naast je camera neem je een laptop mee waar in ieder geval Adobe Lightroom op geïnstalleerd staat. Als je dat nog niet hebt, kun je hier terecht voor meer informatie. Je kunt eventueel eerst de gratis proefversie downloaden.


Waar: Burdaard, Friesland

Wanneer:

voor 2019 nog geen data bekend. Heb je belangstelling? Laat het me dan even weten.


Kosten: € 219,00* -> inclusief koffie/thee/frisdrank en lunch. Het genoemde bedrag is inclusief 21% BTW.

* voor deelnemers, die de workshop Toveren met Licht hebben gevolgd, geldt een korting van € 25,00


Na aanmelding ontvang je een factuur voor de eerste aanbetaling van € 100,00. Betaling van de aanbetaling maakt de resevering definitief. Twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een factuur voor het restantbedrag. Na het voldoen van deze factuur ontvang je een mail met uitgebreide informatie over de workshop. Mocht de aanmelding plaatsvinden tot 4 weken voor de workshopdatum, dan dient het totaalbedrag ineens betaald te worden.


Wist je dat:

Heb je een KvK nummer of ga je je binnenkort laten inschrijven, dan is de BTW aftrekbaar en kun je de kosten opgeven als opleidingskosten.


Na de workshop voeg ik je toe aan een speciale facebookgroep waar je ervaringen en foto’s kunt delen. Ook kun je daar vragen stellen.

Wil je meer voorbeelden zien? Bekijk dan mijn facebookpagina.


Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing.

 

Cre@nita is te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Cre@nita fotografie - Mounewei 14 - 9111 HB  BURDAARD - info@cre-anita.nl

KVK Leeuwarden: 62827774 - BTW nummer: 109955626B01

 

Copyright © Cre@nita fotografie

 

SiteLock