Maak van je fotoshoot een feestje
Cre@nita instagram fine art fotografie, inspirerende workshops en masterclasses, to the next level fotografie opleiding
Cre@nita facebookpagina fine art fotografie, inspirerende workshops en masterclasses, to the next level fotografie opleiding

 

'MAAK VAN EEN FOTOSHOOT EEN FEESTJE'

- HOE MAAK JE SPONTANE, ONGEDWONGEN FOTO'S -

BURDAARD (FRIESLAND)

woensdag 20 maart 2019

€ 229,00

 

"Don't shoot what it looks like. Shoot what it feels like"

-David Alan Harvey-

 

Herken je dat?

Je bent fotograaf, je hebt voldoende kennis van het technische fotograferen. Je fotografeert graag mensen. Maar het lukt je niet zo goed om momenten te vangen. Om de mensen te laten ontspannen. Het blijven statische foto's zonder emotie. Het kost je moeite om de mensen goed te positioneren en in de foto's mis je de echtheid.

Ik herken dat wel, van toen ik net begon als portretfotograaf. Ik kwam vaak doodmoe thuis van een fotoshoot, alle energie was weg en als ik de foto's ging bewerken, werd ik er niet echt blij van. Maar nu? Nu kom ik vol energie thuis, heb net als mijn klanten een super leuke dag gehad en ik zit met een brede glimlach achter de computer de foto's te bewerken :-)

 

De meeste mensen vinden een fotoshoot erg spannend. Het kan daarom een enorme uitdaging zijn om ze als fotograaf te laten ontspannen, zodat jij ze volledig als zichzelf kunt vastleggen. Want je wilt toch graag foto's maken waarin de mensen zichzelf (en hun geliefden) écht terug zien. Jij kunt als fotograaf een waardevolle aanvulling zijn op de fotoshoot met spontane, ongedwongen foto's als resultaat.

 

Je herkent vast de volgende uitdagingen:

 • Kinderen - Hoe zorg je ervoor, dat zij zich prettig en vertrouwd voelen en ze enthousiast meedoen?
 • Ouders - Hoe voorkom je, dat de ouders met het zweet onder de oksels de fotoshoot doorkomen?
 • Gezin - Hoe laat je zien hoe leuk een gezin het met elkaar heeft, zowel met kleine als met grote/volwassen kinderen?
 • Groepen - Hoe krijg je een grote groep op een originele manier op de foto?
 • Loveshoot/Bruiloft - Hoe laat je liefde en plezier van een foto afspatten?
 • Soloshoot - Hoe krijg ik de ware persoon op de foto? Ook van toepassing op bedrijfsfotografie, bijvoorbeeld voor Linkedin of website foto's
 • Enzovoorts

 

-> Kortom <-

HOE MAAK JE VAN EEN FOTOSHOOT EEN FEESTJE, EEN ONVERGETELIJKE HERINNERING?

 

Leer nu om naast mooie ook bijzondere foto's te maken. Zodat het niet een gewoon kiekje wordt, maar een foto met een verhaal. In deze tijd van mobiele telefoons waarin miljoenen foto's per dag worden gemaakt, leer je hoe jij met jouw foto's het verschil maakt.

 

Ik leer je speciale technieken, die je toe kunt passen in alle soorten van portretfotografie:

 • zwangerschap
 • newborn
 • gezin
 • kinderen
 • love
 • bruiloft
 • solo
 • vriendschap
 • familie

 

Je leert hoe je van een fotoshoot een beleving maakt. Jaren later hebben de mensen het nog over die leuke dag van de fotoshoot. Met de foto's als waardevolle, tastbare herinnering. Je gaat zelfverzekerd een fotoshoot in, komt vol energie thuis en ook het bewerken van de foto's wordt een feestje!

 

Tijdens de workshop gaan we ook zelf aan de slag met modellen. Ik demonstreer hoe de technieken werken, je ziet wat het met de modellen doet en uiteraard mag je ook zelf fotograferen. Je krijgt een mooi boekje mee naar huis (helemaal GRATIS), waarin de technieken staan beschreven en waarmee je direct aan de slag kunt. Ook word je toegevoegd aan een speciale facebookgroep. Daar kun je altijd terecht met tips en vragen.

 

Deze workshop behandelt niet de technische kant van het fotograferen. Het maakt niet uit met welke camera je werkt.

 

 

"A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people"

- Annie Leibovitz -

 

 

Voor wie

Voor elke fotograaf, die inspiratie nodig heeft in de omgang met de 'modellen' en meer puurheid (emotie, plezier en ontspanning) in hun foto's willen. Ook wanneer je een snellere workflow tijdens de fotoshoot wenst, is deze workshop een aanrader!

 

Wanneer:

Woensdag 20 maart 2019 van 10.00 - 16.00 uur -> nog 2 plekjes over  -> LET OP: dit is de laatste datum voor 2019

 

Dagindeling:

10.00 - start

10.00 - 10.30: introductie en presentatie

10.30 - 12.30: theorie presentatie

12.30 - 13.30: lunch (inbegrepen)

13.30 - 15.30: fotosessie op een buitenlocatie

15.30 - 16.00: vragenhalfuurtje

 

Tarief is inclusief 21% BTW, koffie/thee en lunch en een handout met super handige tips waarmee je gelijk aan de slag kunt (in de vorm van een handig boekje wat je mee kunt nemen in je fototas)

 

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de eerste aanbetaling van € 100,00. Betaling van de aanbetaling maakt de resevering definitief. Twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een factuur voor het restantbedrag. Na het voldoen van deze factuur ontvang je een mail met uitgebreide informatie over de workshop. Mocht de aanmelding plaatsvinden tot 4 weken voor de workshopdatum, dan dient het totaalbedrag ineens betaald te worden.

 

Wat heb je nodig: Een camera (maakt niet uit welke) en heel veel enthousiasme.

 

"I really believe there are things nobody would see if I didn't photograph them"

- Diane Arbus -

 

Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing.

 Cre@nita is te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Cre@nita fotografie - Mounewei 14 - 9111 HB  BURDAARD - info@cre-anita.nl

KVK Leeuwarden: 62827774 - BTW nummer: 109955626B01

 

Copyright © Cre@nita fotografie 

Bij Cre@nita fotografie kun je terecht voor de mooiste fine art portretten: klassiek & tijdloos. Een knipoog naar de grote meesters, maar in een modern jasje. Daarnaast kun je bij Cre@nita de leukste, leerzaamste en meest inspirerende fotografie workshops en masterclass volgen. Zowel voor buitenfotografie (Toveren met Licht) als fine art portretten in de studio (Masterclass Fine Art). Toe aan de next level? Dan volg je de complete fotografie opleiding Portretfotograaf Natuurlijk Licht. Deze wordt 2 maal per jaar gegeven. Je zult versteld staan hoeveel je leert in 4 maanden tijd.

SiteLock