Fotograferen met je mobiel

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE


  • Goeie vakantiefoto's
  • Portretfoto's
  • Foto's voor op je website en/of social media pagina's
  • Flat lays voor blogs, instagram en zakelijke pagina's
  • Macro foto's


......en dat allemaal op de mobiele telefoon! Hoe? Ik geef je in een ochtend heel veel waardevolle tips and tricks, waarna je gelijk zelf aan de slag kunt.


Niet iedereen heeft de beschikking over een goeie (spiegelreflex) camera. Maar tegenwoordig heeft wel bijna iedereen een smartphone met camera. En deze camera's worden steeds beter. Wist jij, dat je met deze camera ook de meest prachtige foto's kunt maken? Haal jij al het beste hieruit? Of zou je nog wel wat tips en tricks kunnen gebruiken om te leren hoe je het beste naar het licht kunt kijken, hoe je scherpere foto's krijgt, vanuit welke positie je het beste de foto kunt maken en welke truckjes er nog meer zijn om creatievere foto's te maken?Ontdek de fotograaf in jou en meld je aan voor de workshop 'MOBIELE FOTOGRAFIE'."De beste camera die er is, is de camera die je bij je hebt"In slechts 2,5 uur krijg je onwijs veel tips over licht, compositie, creatief fotograferen en nabewerken met apps. We bespreken diverse mogelijkheden hoe jij betere foto's kunt maken. Of het nu gaat om mensen, dieren, landschappen of macro-foto's, alles komt aan bod.

We beginnen de ochtend met een theoretisch gedeelte onder het genot van koffie/thee met wat lekkers. Daarna gaan we oefenen, zowel binnen als buiten.


Na deze workshop zul je veel meer uit je mobiele telefoon kunnen halen en zul je anders naar de dingen om je heen kijken. Je kunt lid worden van de besloten facebookgroep, waarin we nog meer van elkaar kunnen leren en de resultaten met elkaar kunnen delen.


Aanmelden voor deze inspirerende workshop kan door op de aanmeldbutton onderaan deze pagina te klikken.


Wanneer:


=> Deze workshop wordt voorlopig niet weer op een geplande datum gegeven. Wel kun je de workshop volgen met een zelf samengesteld groepje, bijvoorbeeld voor de werknemers van je bedrijf (voor bedrijfsfotografie, bijhouden website/social media pagina's  en/of webshop) of voor een vrijgezellenfeest (bijvoorbeeld elkaar portretteren). Voor meer informatie en prijsopgave kun je via de mail contact met me opnemen.


Waar: Burdaard


Kosten: € 50,00 pp (inclusief koffie/thee met wat lekkers en een leuke verrassing)


Maximaal 6 deelnemers per workshop


=> TIP: Als je een groep van tenminste 6 personen (collega's, vriendinnen, vrijgezellenparty enz) kunt samenstellen voor deze workshop, dan plannen we in overleg een geschikte datum voor jullie groep.


Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing.

 

Cre@nita is te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Cre@nita fotografie - Mounewei 14 - 9111 HB  BURDAARD - info@cre-anita.nl

KVK Leeuwarden: 62827774 - BTW nummer: 109955626B01

 

Copyright © Cre@nita fotografie

 

SiteLock