TOVEREN MET LICHT 3 APRIL 2019

TOVEREN MET LICHT

- MASTERCLASS PORTETFOTOGRAFIE NATUURLIJK LICHT OP (BUITEN)LOCATIE -

BURDAARD (FRIESLAND)

€ 239,00

 

 

BEHEERS OP ELKE (BUITEN)LOCATIE HET NATUURLIJKE LICHT

 

Ik neem je mee in mijn wereld van portretfotografie op een buitenlocatie.

 

Ik laat je zien hoe je buiten (maar ook binnen) het licht beheerst en hoe je in elke lichtomstandigheid (dus ook de lastige) een perfecte sfeer kunt creëren in een foto. Je leert op locatie de juiste plekken herkennen, zodat je altijd en overal jouw stijl kunt weergeven.

 

Je leert hoe je met simpele middelen de mooiste portretten maakt. Je hoeft dus niet op pad met statieven, flitsers en reflectorschermen. Ken het licht en leer het te sturen. Deze workshop leert je het licht in de camera te berekenen en hoe je volledig manueel kunt fotograferen. Je leert de gewenste foto direct uit de camera te toveren. Nabewerking is nauwelijks (of als je in jpeg fotografeert, niet) nodig. Ik laat je zien hoe je dromerige foto's met wazige voor- en/of achtergronden maakt, zodat het onderwerp er uit springt. En hoe krijg je altijd en overal een scherpe foto met perfecte kleuren? Ook dat leer je tijdens deze inspirerende fotografiecursus.

 

We werken deze dag met tenminste één model, waarmee we de theorie ook gelijk in de praktijk kunnen brengen. Ik laat je zien hoe je een model begeleidt, zodat er wederzijds vertrouwen ontstaat. Hierdoor krijg je pakkende, échte portretten. Portretten met een WAUW-factor, zowel in kleur als in zwart/wit.

 

Voor wie:

  • Deze inspirerende en leerzame workshop is voor elke fotograaf, die wil leren om unieke (fine art) portretten op elke buitenlocatie te maken. De techniek die je leert, is ook van toepassing op alle andere soorten fotografie (natuur, macro, newborn, enz). Jouw niveau zal met sprongen vooruit gaan.
  • Je bent in het bezit van een camera met verwisselbare lenzen. Tijdens de workshop gebruik je het objectief met het grootste diafragma (f/2.8 of groter). De voor- en/of nadelen van diverse lenzen worden tijdens de workshop besproken.
  • Je hebt kennis van de begrippen diafragma, sluitertijd en iso.

 

Datum:

  • woensdag 3 april 2019 -> nog 1 plekje beschikbaar

 

Dagindeling:

10.00 - start

10.00 - 10.30: introductie

10.30 - 12.30: theorie - presentatie

12.30 - 13.30: lunch (inbegrepen)

13.30 - 15.30: fotosessie op een buitenlocatie met tenminste 1 model

15.30 - 16.00: vragenhalfuurtje

 

Het tarief is inclusief 21% BTW, koffie/thee en lunch.

 

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de eerste aanbetaling van € 100,00. Betaling van de aanbetaling maakt de resevering definitief. Vier weken voor aanvang van de workshop ontvang je een factuur voor het restantbedrag. Na het voldoen van deze factuur ontvang je een mail met uitgebreide informatie over de workshop. Mocht de aanmelding plaatsvinden tot 4 weken voor de workshopdatum, dan dient het totaalbedrag ineens betaald te worden.

 

Wist je dat:

  • Heb je een KvK nummer of ga je je binnenkort laten inschrijven, dan is de BTW aftrekbaar en kun je de kosten opgeven als opleidingskosten.
  • Er wordt bewust gewerkt met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Zo is er voldoende gelegenheid voor individuele vragen.
  • Na de workshop voeg ik je toe aan een speciale facebookgroep waar je ervaringen en foto’s kunt delen. Ook kun je daar terecht met vragen.
  • Wil je meer voorbeelden van mijn werk zien? Neem dan een kijkje op facebook of instagram.
  • Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing.

 

Cre@nita is te vinden op FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Cre@nita fotografie - Mounewei 14 - 9111 HB  BURDAARD - info@cre-anita.nl

KVK Leeuwarden: 62827774 - BTW nummer: 109955626B01

 

Copyright © Cre@nita fotografie

 

SiteLock