ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOP

 

Zodra je jezelf inschrijft voor een workshop, opleiding of cursus, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees daarom, voordat je jezelf opgeeft, deze algemene voorwaarden goed door.

 

Inhoudelijk

Cre@nita behoudt zich altijd het recht voor om de workshop inhoudelijk te veranderen.

 

Inschrijven

Bij het aanmelden via het aanmeldformulier of mail is je aanmelding officieel en ben je het workshop bedrag verschuldigd. 

Na aanmelding ontvang je een factuur, welke binnen 1 week volledig betaald dient te worden. Na het voldoen van de factuur ontvang je een mail met uitgebreide informatie over de workshop.

 

De workshop heeft plek voor een maximaal aantal personen. Is de workshop volgeboekt, dan kan ik je op de hoogte houden van een eventuele nieuwe workshop.

 

Aflasten

Cre@nita behoudt zicht het recht voor om een workshop of cursus ten alle tijde af te lasten. Indien dit gebeurt, krijgt de cursist zijn/haar geld volledig terug of wordt in overleg omgeboekt naar een andere datum. Houd er rekening mee, dat reis- en verblijfkosten niet worden vergoed voor geannuleerde cursussen.

Deelnemers zijn verantwoordelijk voor eigen reis- en medische verzekering.

 

Afmelden

Indien je je wilt afmelden voor een workshop en je doet dat 30 dagen voordat de workshop plaats vindt, krijg je het cursusgeld met aftrek van € 150,00 excl BTW (reserveringskosten) terug.

Bij annulering vanaf 14 dagen voor de workshopdatum, ontvang je helaas niks meer van het cursusgeld terug i.v.m. de reservering en opvullen van je plaats.


Eigen materiaal 
Er wordt van de cursisten verwacht dat zij hun eigen materiaal meenemen: een spiegelreflex camera met lens (of lenzen) voor de fotoshoot en een notitieboekje. Indien er Photoshop of Lightroom wordt behandeld, dient de cursist zelf een computer of laptop mee te nemen met het betreffende programma.

 

Aansprakelijkheid

Tijdens de workshop ben je aansprakelijk voor je eigen spullen. Hetzij camera, hetzij andere accessoires. Cre@nita is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel of schade aan eigendommen als gevolg van incidenten op de workshoplocatie.

 

Cre@nita is niet verantwoordelijk voor het leerproces van een cursist. Indien de cursist na het volgen van de workshop als hobbyfotograaf/professioneel fotograaf gaat fotograferen, is Cre@nita niet aansprakelijk voor het resultaat van de betreffende cursist. Cre@nita is dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten of ontevredenheden van de cursist naar zijn/haar klanten.

 

Rechten afbeeldingen

Deelnemers mogen geen afbeeldingen gebruiken die tijdens de workshop zijn gemaakt voor commerciële doeleinden. Afbeeldingen mogen niet worden ingediend bij tijdschriften, tentoonstellingen of wedstrijden. Afbeeldingen mogen niet worden gebruikt om te adverteren voor fotoshoots, workshops of producten.

Je gaat ermee akkoord, dat je mogelijk wettelijk aansprakelijk bent als je afbeeldingen commercieel gebruikt.

Deelnemers moeten ermee instemmen, dat alle informatie die tijdens deze workshop wordt geleerd, strikt voor persoonlijk gebruik is. Je stemt ermee in, dat je de kennisverwerving van deze workshop niet zult doorverkopen voor de volgende twee jaar vanaf de dag van de workshop.

 

Je gaat ermee akkoord, dat je mogelijk wettelijk aansprakelijk bent als je je niet aan deze algemene voorwaarden houdt.

Deelnemers moeten 'Cre@nita fotografie' vermelden bij het plaatsen van afbeeldingen op sociale media.

Deelnemers mogen de workshop op geen enkel moment zonder toestemming filmen of opnemen.

 

Klachten of problemen

Heb je een klacht over de workshop? Neem dan contact met me op en ik zal mijn uiterste best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

 

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Cre@nita het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.


De Masterclass en workshops zijn niet toegankelijk voor fotografen, die zelf workshops/masterclasses verzorgen. Na het volgen van een workshop/Masterclass bij Cre@nita is het niet toegestaan binnen 2 jaar zelf insgelijke workshops/masterclasses te geven.

 

Cre@nita behoudt het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.

 

Een Privacyverklaring van Cre@nita kun je vinden onder de reguliere Algemene Voorwaarden.