INFORMATIE

Informatie & tarieven

 

Mijn wereld bestaat uit licht & schaduw, kleur & sfeer. Ik hou van klassieke portretten in een modern jasje. De grote meesters uit vooral de Gouden Eeuw zijn mijn grote inspiratiebron. Ik maak voornamelijk gebruik van natuurlijk licht, ook in de studio. Daarbij maak ik ook wel gebruik van studioverlichting en in een uiterlijk geval van flitslampen. Het is maar net wat past bij de sfeer van mijn fine art portret. 

 

Ook buiten ga ik op zoek naar de plekken waar ik gebruik kan maken van de contrasten, die nodig zijn om mijn portret te kunnen maken. Ik tover met het licht voor de juiste belichting en kleur. Ik werk graag met weinig scherptediepte, waardoor de aandacht volledig naar het onderwerp gaat. Ik streef naar de juiste connectie met het model. Op die manier wordt iedere foto een pakkend en uniek kunstwerk. Meer voorbeelden van buitenshoots kun je vinden in de galerij op P I X I E S E T.

 

Voor een fotoshoot handig om te weten:

  • Fotoshoots kunnen zowel buiten als in de studio te Burdaard plaatsvinden.
  • Tarieven kunnen zonder aankondiging op ieder moment worden gewijzigd.
  • De factuur wordt na het plannen van een datum toegezonden. Na betaling van de factuur staat de geplande afspraak definitief gereserveerd.
  • Tenzij je het van te voren nadrukkelijk aangeeft, betekent het boeken van een fotoshoot automatisch, dat Cre@nita zonder aankondiging de foto's mag gebruiken voor publicatie op de website en/of social media of voor andere promotionele doeleinden.
  • Na de fotoshoot worden de bestanden nog bewerkt tot unieke fine art foto's. Dit duurt ongeveer drie weken. Je krijgt ze dan te zien middels een online (beveiligde) gallery of je komt langs in de studio om ze samen te bekijken. Uit de getoonde foto's kun je een keuze maken. De bestanden worden digitaal geleverd via Wetransfer. De fine art afdrukken kunnen na bericht van Cre@nita worden afgehaald in de studio of ze worden opgestuurd (na controle door Cre@nita).
  • Kadobonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Prijswijzigingen die na 6 maanden na de aankoopdatum van de bon plaatsvinden, dienen verrekend te worden. Kadobonnen zijn niet uitkeerbaar in geld.
  • Bij het plaatsen van een opdracht ga je akkoord met de a l g e m e n e  v o o r w a a r d e n.