KINDERFOTOGRAFIE - een straf of een feestje?


Kinderen fotograferen is een behoorlijke uitdaging. Zowel voor een fotograaf als fotograferende (groot)ouder.


Ondanks hun onschuld - ze zijn onbevangen en puur - kunnen kinderen ook grillig zijn. Ze beschikken over een beperkte spanningsboog, zijn snel afgeleid, vliegen alle kanten op en laten zich lastig regisseren.


Als fotograaf (of fotograferende ouder) moet je daarom creatief, inventief en geduldig zijn. Je moet momenten kunnen vangen, maar deze ook kunnen creëren.


Zijn dit niet jouw sterkste punten? Loopt een fotoshoot regelmatig in het honderd, lukt het je maar niet om kinderen op een bijzondere manier vast te leggen, vreet het jouw energie, kom je doodmoe thuis en ben je niet tevreden over het resultaat?

Ik beheers al jaren een speelse techniek, die ik altijd gebruik bij het fotograferen van kinderen (en gezinnen). Het wordt tijd om het stokje over te dragen en mijn geheim prijs te geven. Dit doe ik al een tijd door middel van workshops. Nu kun je deze bijzondere werkwijze ook bemachtigen via dit prachtig weergegeven e-book.


De techniek én alle tips, vragen, spelletjes die daarbij horen, heb ik hierin overzichtelijk verwerkt.

Want ik help jou super graag bij het maken van de beste kinderfoto's.


Ik ben er van overtuigd, dat je na het lezen, bestuderen en toepassen van dit e-book veel meer plezier zult beleven aan het maken van kinderfoto's. Je doorloopt de shoot met een vlotte flow en je weet mooie momenten te creëren én te vangen.


Kinderen (en ouders) genieten volop van zo'n bijzondere fotoshoot, jij gaat vol energie weer naar huis en je levert een ge-wel-dig resultaat af. Ouders zullen niet kunnen kiezen uit al die fantastische foto's (en dat is weer goed voor de verkoop -> win-win).


Foto's van blije kinderkoppies - spontaan, ongedwongen, vol verwondering en met een échte lach.

Elke fotoshoot wordt een feestje en een waardevolle herinnnering. Dít zijn de foto's die mensen aan de muur willen hangen en waar ze altijd over blijven praten.


Dit e-book is voor elke fotograaf (beginnend of gevorderd) een onvervangbaar naslagwerk.

Het boek levert inhoudelijk veel meer dan de workshop die ik hier altijd over gegeven heb. Dus ook als je de workshop al eens hebt gevolgd, geeft dit boek je nóg meer tips en handvatten, nóg meer bruikbare ideeën. De reacties van oud-cursisten zijn razend enthousiast.


Voor kinderen van alle leeftijden kun je hier bruikbare informatie uit halen.

Voor soloportretten, maar ook voor meerdere kinderen (broertjes/zusjes - vriendjes/vriendinnetjes -neefjes/nichtjes). En daarbij kun je heel veel tips uit dit e-book ook inzetten bij gezins- en familieshoots. Ik garandeer je heel veel lol tijdens de fotoshoot en levendige, sprankelende foto's waar het plezier vanaf spat!

Normaliter betaal je ongeveer € 399,00 om een workshop over dit onderwerp te volgen. Dit e-book kost slechts een fractie hiervan, terwijl de informatie in dit boek veel rijker is. Het is fraai en kleurrijk vormgegeven & een prachtig naslagwerk waar je heel lang plezier aan zult beleven. 

Na aanschaf kun je het e-book direct downloaden. Je kunt het boek lezen op je mobiele telefoon, Ipad of computer. Ook kun je de pdf's zelf afdrukken of je laat er een klein boekje van drukken -> handig voor in je fototas. In het e-book geef ik je daarvoor een handige tip.

Ik wens jou super veel plezier van dit e-book.

Let op: dit e-book behandelt de inhoudelijke fotoshoot. Dit staat los van de technische kant van fotograferen. De technische kant van het fotograferen wordt behandeld tijdens de workshops.

ALLE E-BOOKS NU MET KORTINGEN

tot 75%

Alle e-books nu met kortingen tot 75%